Com publicar al Web?

Ningú diu que sigui fàcil i sense esforç, només que és senzill i que tothom pot fer-ho. Forma’t perquè puguis administrar els teus propis continguts web i pensa en el temps que hi podràs dedicar i en els diners que t’estalviaràs.

Segur que saps que els blocs existeixen des dels principis d’Internet. Fa uns anys per designar els blocs, s’utilitzava el terme weblog, en realitat llocs web com qualsevol altres, però amb la particularitat que s’hi poden realitzar actualitzacions periòdiques sense coneixements tècnics, on es poden inserir tot tipus de formats, vídeos, textos, imatges, sons; a més, permeten la interacció amb els usuaris a través de comentaris, i també permeten la col·laboració a diferents autors.

Aprofita les característiques de bloc que tenen els actuals gestors de continguts (CMS), com WordPress i utilitza aquesta tecnologia per relacionar-te amb els teus usuaris tal com ho fan empreses, marques, institucions, artistes, totes ara tenen el seu propi canal per establir converses directes amb usuaris, clients, lectors…

Amb aquests programes(CMS), els webs actuals, es realitzen a través o temes (plantilles), que són una col·lecció d’arxius que treballen junts per crear una interfície gràfica amb un disseny unificats subjacent en ells.

El resultat és que és molt més senzill i barat publicar al web i mantenir aquest tipus de programes que una pàgina web que necessita de coneixements de llenguatges de programació i marcatge a l’hora de realitzar qualsevol canvi o actualització.

Tags :